Hantverk och ROT-avdrag

On 11 december, 2015 by linda

Om man bor i ett eget hus dyker det ofta upp något som behöver fixas. Man kanske behöver renovera och måla om fasaden, byta ut fönster eller renovera uppkomna fuktskador. Oavsett vilket behov av renovering man har kan man finna en snickare i Helsingborg eller andra byggföretag som inriktar sig på olika områden på Optimeras webbsida. Att anlita en professionell snickare i Helsingborg borgar för att arbetet blir utfört på rätt sätt och till rätt pris.

Anlita en snickare för renoveringen Energisnål renovering

När man bor i ett eget hus finns det alltid massa småprojekt som man vill genomföra. Kanske man väntar tillökning i familjen och vill inreda en barnkammare eller så kanske man vill förbättra husets isolering för att på så sätt få bättre värme samtidigt som man sparar in på energikostnaderna. Det finns alltid något i ett hus som kan göras bättre eller förnyas och då kan man anlita en snickare i Helsingborg som hjälper en att förverkliga sina projekt snabbt och enkelt.

När man anlitar en snickare i Helsingborg får man alltid garantier på det arbete som utförs och dessutom har man möjlighet att kunna nyttja det ROT-avdrag som staten har beslutat om. Det innebär att man kan dra av 50 procent av kostnaden för det arbete som hantverkare har utfört, dock inte för materialet, vilket innebär att även större renoveringsprojekt kan bli väldigt förmånliga att utföra. För att kunna använda sig av ROT-avdraget krävs att man äger det hus där arbetet ska utföras och att man anlitar en snickare i Helsingborg som har F-skattesedel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *