Möbler i Malmö

On 2 september, 2015 by lasse

Möbler är en viktig del av vårt hem. Att få till den rätta atmosfären, känslan av hemma just så som man själv vill ha, kan vara svår att uppnå. Därför behövs en bra återförsäljare med kunnig personal så att dina val av möbler blir rätt för just dig.

Om du söker möbler i Malmö är ett besök hos Nilssons i Svedala att rekommendera. Där finns den kunniga personalen och ett stort utbud både av inomhus- och utomhus-möbler.

Möbler i MalmöNilssons i Svedala har möblerna du vill ha

Nilssons i Svedala är företaget som funnits i över 60 år och har stor erfarenhet av möbler. Prisvärda möbler i olika prisklasser är deras idé. Du som kund ska känna den så kallade Nilsson-andan vid ett besök. Nilsson-andan står får engagemang, service och ett personligt bemötande.

Hos Nilssons i Svedala hittar du allt du behöver, till alla rum. Nedan finns exempel på utbudet men åtskilligt mer finns.

  • Sängar, madrasser, sängramar
  • Matbord, stolar
  • Soffor, fåtöljer
  • Utemöbler
  • Belysning
  • Förvaring

Butiken är belägen i Malmö. Kom dit och inspireras. Butiken har en yta på 3000 kvadratmeter. Där finns idéer och förslag på hur man kombinerar olika inredningsdetaljer. Företaget har även en webbsida där man kan låta sig inspireras av de fina fotona.

Vid inköp hos Nilssons i Svedala finns möjlighet att låna släp för att kunna frakta hem dina nya möbler.

Ett besök hos Nilssons i Svedala är det självklara valet, när du söker möbler i Malmö. Prisvärda möbler av god kvalitet är viktigt. Företaget har stor erfarenhet och kunskap inom branschen och vill ge dig som kund den allra bästa servicen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *